Uncategorized

Vintern är på väg: Furs Inspirerad av Game of Thrones

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Med ett år eller så att vänta på finalen, det är riskfritt att påstå att vi alla kvar ute efter något att fylla unnerving Game of Thrones ogiltiga. liksom medan vissa kan leda till under reddits att fördriva tiden med fläktteorier samt konspirationer, kan vi inte hjälpa men tillbringar vår tid minutiöst kamma över mode.

Och om vi pratar kläder när det gäller husen i GOT, skulle vi vara försumligt att inte fokusera på den sanna stil stjärna: spelet of Thrones päls. Med bra väder skick (äntligen!) Leds vårt sätt är det den perfekta tiden att utnyttja showen för en liten vintersäsong stil inspiration.

De GOT kostym hjärnorna har avverkat några episka mode för tecken i varje hem under åren. samt oavsett var din lojalitet faller, är det tydligt no show gör vintersäsongen bättre. med bara en episod kan lämna dig med stor päls avund. men efter sju säsonger av fullängds, golvsvepande rockar samt mysiga shrugs? Tja, vi konstatera det är dags att vi upptäckt några GOT-tema pälsar för oss själva.

Läs vidare för våra fyra översta inspirerande GOT tecken liksom budgetplan plockar av sina bästa päls utseende.

Daenerys – Blonde Badass (1/4)

Ingenting säger snö chic snarare som Daenerys s showstopping grå-vit ränder. få utseendet på svala, blonda badass med strukturerad ytterkläder i olika nyanser av grått fuskpäls. prova dessa plockar nedan.

Ljusgrå Faux päls, $ 89, Dorothy Perkins

X Revolve Averly Faux Fur Coat, $ 135, Revolve

Faux Fur Trim Coat, 157 $, SimplyBe

Jon Snow – stal min hjärta (2/4)

Hjärtekrossare håller varm med en neutral, mång stal ovanpå hans mantel, liksom vi borde alla vara så lycklig att göra detsamma. När allt kommer omkring, är det näst bästa till Kit Harington armar lindade runt dina axlar, eller hur?

Animal Fur Stole, $ 76, Shoptiques

Capsule erat Fur Stole, $ 40,99, SimplyBe

Ned Stark – Täckt i capelet (3/4)

Sådan far, som barn – err … oavsett. Ned liksom Jon passar upp på samma sätt, liksom de dagar då en capelet verkar comfiest, dessa är killarna du vill ta din cues från.

Faux Fur Wrap, $ 75, Marks & Spencer

Cersei Lannister – Glamour Queen (4/4)

Känna sig som en drottning? Upp glamour samt hålla toasty med en 3/4-längd vintersäsongen päls trimmas i förfining. ta ut en mängd tan såväl som ljusbruna nyanser för optimal blandning samt match nytta.

Fur-trimmad Faux Suede Coat, $ 99,95, Shoemall.com

Ella Moss Faux Fur Knit Vest, $ 94,97, Nordstrom Rack

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *