category

Kate i casual Separerar för Park Paren Meetup

Hertiginnan hade uppdrag i dag fokuserar på värdet av föräldrar som stöder andra föräldrar och mentala hälsofördelar denna typ av verksamhet kan ge.

Innan du besöker personligen med föräldrar, gjorde hertiginnan ett videosamtal med experter på området för att lära sig om olika sätt kamratstöd hjälper förälder välbefinnande. mer från en Palace pressmeddelande:

I morse talade HKH med representanter och volontärer från åtta olika organisationer som driver peer-to-peer stödprogram om sina tjänster och den inverkan som COVID-19 har på familjer över hela landet ….

En viktig del av många inbördes stödnätverk är möjligheten att träffas och umgås, som har drabbats av COVID-19. Hertiginnan hört från föräldrar om effekterna detta har haft på dem, och hur viktigt tillgång till yttre rymden, som Battersea Park är för deras hälsa och välbefinnande.

Ett klipp från samtalet.

Organisationer som deltar i samtalet ingår: Home-Start Storbritannien, Föräldrar 1st Storbritannien, Island hus Charity gemenskap förälder Programmet i Tower Hamlets, bättre start Blackpool, NCT (National Childbirth Trust) ny föräldrastöd, tillämpad forskning Samverkan nordvästra kust, Coram moder Champions nationella nätverk och Leeds dads.

Kate träffade då nyblivna föräldrar på Battersea Park.

Vi lär oss mer från The Telegraph berättelse av Hannah Furness:

Hertiginnan, som mötte med mödrar och deras barn i en park för att diskutera de utmaningar som ”låsning” föräldraskap, säger kontakt med andra vitala för deras ”emotionella välbefinnande”.

En av de inblandade organisationerna är Home-Start, en nationell välgörenhetsorganisation som stöder familjer och hjälpa föräldrar att bygga ett bättre liv för sina barn. Volontärer på lokala hem-Startar stöd över 32.000 familjer varje år. Detta är från Daily Mail pjäs av Rebecca engelska.

Single-mödrar Irma Martus, 47, och Carol Elliott, 41, berättade hertiginnan hur de hade fått hjälp med vecko check-up telefonsamtal från frivilliga Home-Start Wandsworth under pandemin.

Kate sa: ’hjälper det känslomässigt också? Du känner mindre bedömas? alla måste ha de vänskap tillade: ’Det måste vara svårt att möta upp socialt distansera’.

Efteråt Irma, som remitterades till Home-Start efter hennes 22-månader gamla son Emmanuel fick diagnosen Downs syndrom, säger: ’Hon sa att hon var brinner stöd för ensamstående mödrar genom kamratstöd.’

Här ser du Kate med Morgan Alex Cassius och hennes sex månader gamla, Makena Grace.

Ett annat synsätt.

Återgå till Daily Mail story ”Kate bort henne solglasögon och höjde ett leende kuttrande över Morgans sex månader gamla dotter Makena-Grace. Morgan sa efteråt: ’Jag sa till henne låsning var svårt eftersom jag inte kunde bada eller träffa vänner bara fastnat inuti med TV: n.””

Mer från kvällsstandarden.

HERTIGINNAN också träffat mums Nalini Sadai och Jessie Brett som tillhandahåller peer to peer mamma stöd för nationella Childbirth Trust (NCT). Båda berättade för henne att de använder sina egna erfarenheter när hjälpa nya mammor.

Kate sa: ”Det är bra att kunna lyssna och lyssnar samtidigt som off guard. Det är så viktigt för din emotionella välbefinnande. Med dina erfarenheter dess så viktigt att du har gått igenom det. Utan vad du ger, denna form av relation kan du känner så isolerade. Du bör vara mycket stolta över.”

Nu för vår titt på vad Kate bar idag.

Hertiginnan lekte en ny tee som ser ut som det är från Ralph Lauren, från alltid Lauren Ralph Lauren linje, bomullsblandning Puff Sleeve topp ($ 79,50).

Verket är en bomull / nylon ribbstickad med en kvadratisk hals, slim fit, och puffärmar. Den finns på Ralph Lauren USA, liksom John Lewis (£ 99). två vyer av hertiginnan i tee.

Det kommer också i en blå och vit rand ($ 79,50 på Ralph Lauren), en färg som heter Island Hibiscus ($ 79,50 på Ralph Lauren), samt en rik röd färg ($ 79,50 på Dillard). stort tack till himlen för sin ID av verket.

Vi har sett Kates Marks and Spencer byxor innan, slitna för en mars engagemang på London ambulans call center.

Och sedan igen i ett foto släpptes av Kensington Palace visar Kate i telefon med en av hennes mecenat.

De Autograph Ull-Blend Slim Leg Byxor (inte längre tillgänglig) är gjorda i en poly / viskos / ullblandning med en touch av elastan för stretch.

De har en dragkedja, dubbla hällor, främre stråveck, funktionella sidofickor, och nedstickning främre veck.

Kate bar hennes Superga Cotu klassiska utbildare ($ 65).

Stilen finns på Nordstrom i nästan varje storlek i de flesta storlekar på Superga, och i alla storlekar på Zappos.

Hertiginnan hade på två nya halsband i dag, en av de få gånger jag minns henne skiktning flera halsband. Vi börjar med de bästa delarna, en del av what ser ut dubbla Strand Beaded Satellite kedjar halsbandet från perioder av Love. Halsbandet s övre strängen åtgärder 14 ”, och bottensträngen är 16″, med ytterligare 2 inches av justeringskedja. Det är ”en super tjocka 2,5 mikrometer i 18K guld över 925 Sterling Silver.”

Ni kanske minns Kate bar örhängen med perioder av kärlek till augusti engagemang i South Wales. Den oberoende Welsh Företaget grundades av designer Hayley Jones, som fokuserar på miljö och etiskt medvetna design. tack till Middleton Maven för hennes ID av denna pjäs.

Vi har inte identifierat Kates andra halsband med de ursprungliga charm. Det ser ut som varje charm har två lager, med den mindre storleken visar den första av varje Cambridge barn, sitter ovanpå en slightler större cirkel.

UPDATE # 1 SEP 23: The Daily Mail rapporterar inledande charm halsband är också av perioder av Love. Eftersom jag inte ser något på bolagets webbplats som liknar, har jag mailade bekräftelse halsbandet faktiskt av företaget.

UPDATE # 2 SEP 23: Haley på Spells of Love var vänlig nog att komma tillbaka till mig och hon säger halsbandet är inte en av hennes mönster.

UPDATE # 3 SEP 23: Halsbandet är av en irländsk hantverkare juvelerare heter alla de fallande Stars. Nedan har en Instagram post från juvelerare daterad den 24 maj förklarade en personlig version av detta halsband som ges till Kate när hon var i Galway. Designen kallas Personalized guld- tre-Layered Disc Necklace ($ 127,65). Tack till Lauren för hennes ID arbetet med detta!

Företaget beskriver sig själv så här: ”All den fallande stjärnor designs handgjorda smycken bitar med en delikat och minimalistisk estetik. Våra konstruktioner förkroppsliga en lekfull elegans och varje bit kommer vackert förpackad, skickade med kärlek från vår studio i västra Irland.”

Det visar sig att upptäcka halsbandet designer förklarade också (tidigare) UFO örhängen bärs av Kate på Baby Basics i augusti. De kallas Gold Disc Circle örhängen (€ 49, cirka 58 $).

Hertiginnan tog tillbaka en Halcyon Days Maya Torque armband ($ 165) i 18 karat guldpläterade vriden mässing med glas cabochons vid varje ände. Det var först noterades i januari för en av Kates engagemang lanserar de första åren Study.

Hon upprepade också sin Dani Draper Mini Cupid Hoops ($ 245), slitna inledningsvis med Shamrock charm.

Kate bar henne Ray-Ban ’Youngster’ solglasögon ($ 147).

Hon hade också hennes Cartier Ballon Bleu armbandsur.

Vi lämnar dig med ett mer foto av hertiginnan idag.

VIDEOKLIPP:

Simon Vigar av kanal 5 nyheter har en två minuters pjäs som täcker hela dagen.

The Royal Family Channel erbjuder mer än tre minuter av rå video.

Länk:

Läs mer om Home-Start på koncernens hemsida; Dess Facebook-sida är här; välgörenhet Twitter foder är här.

Hannah Furness Daily Telegraph pjäs är här; Robert Jobson kväll konventionell artikeln är här; The Daily Mail täckningen från Rebecca engelska är här;

Emily Nash berättelse för hello är här;

171Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *