category

Hur man handlar Chico

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Medan många fashionistas tänker på Chico är som en äldre kvinnas butik, finns det gott om trender under ytan. Infamously kända för sin resenärsamling, bitar av rynkfri designkvalitet, varumärket har expanderat för att bli en go-to-källa för en mängd olika kläder och tillbehörsbehov och har nyligen lanserat den svarta etiketten, en samling av lyxiga lyxbitar . Chico är fortfarande en one-stop-shop för kvinnors jackor, i roliga textilier som sammet och djurtryck, men yngre generationer kan hitta överklagande i sina måttligt prissatta uttalande smycken och kopplingspåsar.

Det här inlägget kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

I-butiksgrunderna

I butiken hittar du starkt merchandising med lätt blandade och matchade ensembler. Butikerna är vanligtvis uppdelade i mini-butiker av säsongsbetonat slitage eller formellt slitage (tänk semester), arbetskläder och mer avslappnad slitage. I mitten av butiken hittar du Sher’s Picks, den säsongens måste-har trendstycken utvalda av Chicos huvudstylist. Tillbehör och smycken publiken också cashwrap-området.

Unik limning

Chico’s Apparel passar konventionella storlekar 0-22 men siffrorna i Chicos storlekssystem kan vara vilseledande om du är obekant. Chico utnyttjar sin egen limning som börjar på 000 och slutar vid 4,5. Spänningen täcker din genomsnittliga XXS-XL-dimensionering, men storlekar 000, 00, 4 och 4.5 är endast tillgängliga för online- eller telefonköp. Byxor kommer i korta, regelbundna och långa inseamlängder.

Kampanjer

Shoppare kan spara 10% på ett in-butik eller online-köp direkt från fladdermusen genom att anmäla dig till Chicos e-postkampanj. I samband med Passportprogrammet kan användarna få 5% rabatt på extra inköp, födelsedagsbonuserbjudanden, gratis frakt och exklusiv händelse och försäljning inbjudningar. Tillgänglig för shoppare Efter att de har spenderat $ 500 är Passportprogrammet ett pågående lojalitetsprogram som belönar kunder vid varje köp. Benchmarken $ 500 kan spänna över någon tid, så det finns ingen skada i anmälan, även om du gör ett litet köp vid den tiden.

Dubbel clearance

Chico är ett av de få varumärkena där ute som fortfarande tror på att ladda på rabatterna för shoppare, så mer vanligtvis än du kan göra en extra 40% eller så ovanpå försäljningspriset. Används som ett sätt att snabbt driva rabatterade varor från försäljningsgolvet, håll ett öga på i butiksskylt och online banderoller med erbjudandekoder som gör det möjligt för dig att ta extra procentandelar från försäljning och / eller clearance-varor.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *