Uncategorized

Tre förfärliga Trump -illustrationer föreställer sig en oroande framtid

Trump -illustrationer på stora tidskrifter
Vi gillar illustrationsvärlden, av tee -skjortor eller någon typ av annan typ av grafisk design. Fokus var alltid på det positiva här på bloggen. Jag försöker alltid inkludera så många underbara saker som möjligt, med en ständig rekommendation att presentera händelser. Vi är medvetna om att det finns många saker att kritisera. Ändå har vi försökt hålla oss borta från den typen av strategi. Vi tror att motiverande skicklighet och professionalism är mycket mer konstruktiv. Det är också en bra metod att ställa exempel såväl som krav för nya kommande i branschen.
Men det verkar som om världen går med några konstiga, mycket försökande tider. Det verkar som om det skulle göra oss medarbetare till att fortsätta diskriminering och ogillar att låtsas att den inte finns där.
Land av fristen är mycket mer stämma än någonsin inte bara eftersom problemen är så stränga men eftersom de eskalerar i en farligt snabb takt. Vi hänvisar särskilt till alla raser såväl som religiös diskriminering såväl som händelsen som chockade oss upp är det beklagliga rallyet i Charlottesville, USA. Chockerande är det 2017 såväl som vi upplever en marsch med nazistiska slagord, brinnande facklor som följdes genom att störa våld. I slutändan resulterade det i en ung kvinnas död. I landet för det kompletterande såväl som House of the Brave, ledarna för den kostnadsfria världen. Till desperationen av majoriteten av USA: s medborgare tog president Trump inte mindre än 72 timmar att knappt fördöma vita supremacisters handlingar, till hela landet, utan att ens namnge dem.
Som förväntat var upprörelse såväl som förargelse över exemplet som han sätter in för landet, för världen såväl som den unga generationen. När du slutade vara president för ett så mäktigt land ärver du ett fantastiskt ansvar. Att säga ingenting eller vara passiv framför hat, våld och rasism är synonymt med att kondonera det.
Trump erathat är varför denna publicering idag stöder dem som kritiserar honom. En massavgång från presidentkonsten såväl som Humanities Committee i USA som skickats in i typen av ett brev till pres. Trump är ett exempel på det. Men vad vi kommer att göra är att lyfta fram omslagsillustrationerna på tre av de största tidningarna i världen: The Economist, The New Yorker såväl som Time Magazine. Kan du tro att dessa speglar det nuvarande specifika av angelägenheter i staterna?

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *