category

Klänningar En linjalformad kroppstyp måste förhindra

linjalformad kropp indikerar ingen definierad midja, ingen betydande kurva, ingen full OGC Nice Tröja byst eller rumpa samt nästan på samma sätt proportionerade axlar såväl som höfter. Så, vad måste du bära för att mjukgöra en sådan pojkig struktur? Låt oss berätta vad du behöver för att absolut förhindra att din figur verkar ännu rakare. Det hjälper dig att upptäcka de bästa klänningarna för dig. här går vi:
Källa: shubbangera.comloose baggy toppar / klänningar
Lösa baggy -toppar eller klänningar hänvisar till ingen definierad form, vilket du kräver för att på något sätt förhindra situationer. Att vara en dam med linjalformad figur, den mest avgörande stilmantra för dig måste vara att lägga till mening till dina kurvor och producera en tilltalande silhuett. Men en sådan löst passande, formlös garderob kommer inte på något sätt att försköna din kontur. Snarare kommer bristen på balans mellan din icke-definierade övre hälften såväl som direkt nedre hälften att döda ditt utseende.
[Läs också: klänningar för timglas kroppsform]

Tube Tops / rak-fitklänningar
Att välja rörtoppar eller andra liknande raka passande klänningar är aldrig ett bra steg för kvinnor med linjalformad figur. Super-raka skärningarna av dessa kläder ger dig ett styvt, “midjefritt” utseende och därmed belyser din linjalform i stor utsträckning. Stylister föreslår att du förhindrar sådana kläder och väljer klänningar som är nippade eller avsmalnande i midjan eller åtminstone under bröstet.
Klänningar med vertikala mönster
Linjalformad kropp ser själv direkt upp. Så att sätta på ett plagg med vertikala tryck, mönster eller teman kommer inte att gå bra med det. Dessa kommer snarare att ge en illusion av mycket mer smalhet och därmed spela helt fel med dina faktiska vertikala proportioner. Genom att använda vertikala mönster kan du upptäcka dig själv att ha en tunnare såväl som rakare ram. Du vill verkligen inte ha det, va?
Källa: Youqueen.Commonochromatic Dresses
Såvida inte såväl som fram till du vill markera rektangelformen på din kropp, välj inte monokromatiska kläder. En enda färg är ganska tröttsam såväl som kommer att sätta ångest på kroppens smala. Det du verkligen kräver att göra är att göra din form mjukare genom att använda dynamiska färger såväl som en skugga på egen hand kan aldrig göra rättvisa med det. Men om du väljer stora färgblock, underbara tryck eller något liknande, kommer de subtila kurvorna på kroppen också att se väl definierade ut.

[SC: MediaD]
[Läs också: utskrifter såväl som kroppstyp]

Vanliga klänningar utan detaljer
När det gäller att använda en topp eller en klänning på en linjalformad kropp spelar en avgörande roll. Grundläggande vanliga klädsel kommer att ligga platt på kroppen utan att lägga till kurvor i din fasta konstant form. Om du håller dig borta från alla dessa girly detaljer som krusiduller, ruffles, rosetter, lager, veck, spetsar, haklappar etc., kommer du att betona din direkt kontur och ser helt monotona ut. Försök också att ha dessa detaljer i halsringningen, frontpanelen, ärmarna och runt bysten. Om de höstar nära din midsektion eller mitten av din kropp, nyp klänningen med ett bälte för att lägga till dimension.
Flirty babydollklänningar
De är korta. De är söta. De är sexiga. Men de är absolut inte för dig. Babydollklänningar var extremt mycket i mode på 90 -talet såväl som de tänker på på liknande sätt trendiga även nu för deras ACF Fiorentina Tröja retande utseende utöver bekväm struktur. Men det finns en nackdel med dessa klädsel med yngre snitt, särskilt om du har en linjalformad figur. Istället för att bidra till de mindre kurvorna i din kropp, får de dig att se ännu plattare ut. minst märkbar, eller hur?

Breda fluffiga kjolar
Precis som klänningar med detaljer i midjan måste kvinnor med linjaliknande figurer också styra avlägsna fluffiga livliga kjolar. Dessa är såväl stora såväl som fulla kan göra att den nedre delen LOSC Lille Tröja av din kropp ser väldigt tung ut. Kort sagt kan fluffiga kjolar förstöra balansen mellan två halvor i kroppen och förstöra hela ditt utseende.
Källa: auraimageConsulting.comangulära A-line kjolar
Fullständiga “a’-line kjolar ger definitivt kvinnor ett härligt utseende, men … ja … de är inte för alla. För att vara mycket mer exakt, om du har en direkt pojkig ram, måste du bryta upp med dina föredragna vinklade kjolar omedelbart. De kommer att göra din odefinierade eller dåligt definierade struktur till och med mycket mer formlös istället för att ge din kvinnlighet ett boost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *