category

Arganolja för akne: Den magiska oljan för att behandla irriterande finnar

Acne- Banen i vår existens och hudtillståndet som vi alla avskyr. Det är i huvudsak ett hudtillstånd som definieras av hudormar, vithuvuden, papler, röda skalor och finnar. Det roliga med akne är att det inte är specifikt för en viss ålder och vem som helst kan ha det. Det är smärtsamt, fula och också svårt att bli av med. Över hela världen leder människor ständigt ett krig mot akne, och nu har de hittat något revolutionerande, något som lovar att bli av med akne en gång för alla. Detta mirakel är arganolja, olja importeras direkt från hjärtat av Marocko.
[Läs också: Arganolja för skadat hår]

Källa: ZweenabodyCare.comuntil Trodde folk att Argan Oil är bara för hår och alla typer av produkter blomstrade på marknaden och lovade att ge friskt hår med användning av denna fantastiska olja. Naturligtvis fungerade Argan -olja verkligen för hår, men fördelarna med arganolja för akne är ännu bättre. Är arganolja bra för akne benägen hud? Populär tro är att oljiga produkter bör hållas i fjärran om du har akne, men Agran -olja för akne benägen hud har faktiskt gjort några fantastiska resultat, vilket får akne att försvinna Barcelona Tröja helt när de används regelbundet.
Låt oss börja med att förstå orsakerna till akne.
Orsaker till akne?
Döda hudceller och dålig cellutsläpp kan leda till att akne orsakar akne.
Ökad talgproduktion kan resultera i att hudporerna begränsar syre till att perkolera.
Brist på syre kommer att resultera i en snabb tillväxt av bakterierna som orsakar akne.

Fördelar med arganolja för akne?
Som vi sa tidigare är Argan Oil en naturlig och organisk produkt. Eftersom det inte är syntetiskt gjort, finns det många naturliga fördelar som det har. Till exempel:

Arganolja är rik på antioxidanter:
Varje dag attackerar vi vår hud med ett brett utbud av föroreningar. Arganolja är extremt rik på antioxidanter och hjälper till att förhindra celloxidation och skador. E-vitamin är mycket viktigt för god hud och arganolja har massor av det, därför är arganolja för huden som en välsignelse så regelbunden användning av arganolja kommer att ge en hel del förändringar i din hud-det kommer att se friskare ut, det kommer att lysa Och akne -fläckarna kommer att försvinna.
Källa: GoldengateObgyn.orgarganolja är mycket rik på linolsyra:
Linolsyra finns i olika oljor som olivolja och mandelolja, men arganolja har den maximala mängden linolsyra som är en extremt fettsyra som är användbar för huden. De flesta läkare kan förskriva skrubber för att ta bort döda hudceller från din hud. Men dessa skrubber är extremt hårda på din hud och kan också ta bort huden på de vitala oljorna. Arganolja rensar å andra sidan huden, men är samtidigt mild mot huden. För akne benägen och känslig hud är detta den perfekta oljan.

[Läs också: Argan Oil för stretchmärken]
Argan Oil reglerar talg:
Arganolja hjälper till att övervaka och sänka produktionen av talg, vilket ytterligare hjälper till att reglera bakterierna som orsakar akne.

Arganolja för akne ärr:
Vanligtvis tenderar akne att lämna ärr på huden, Liverpool FC Tröja vilket kan leda till missfärgning. Kliniska studier visar att regelbunden användning av arganolja för akne ärr resulterar i att det minskar samma.
Arganolja är budgetvänlig utan biverkningar:
Arganolja är en budgetvänlig produkt och slår de flesta av de andra akneborttagningens motsvarigheter med tillstånd av det är organisk natur som inte säkerställer några biverkningar.

Ta lite arganolja och värma den tills den är varm. Se till att inte koka det.
Innan du applicerar arganoljan rengör ansiktet med en rengöringsmedel och klapp torr tills den är fuktig. För att observera maximala fördelar med arganolja för akne benägen hud, se till att du applicerar den på fuktig hud och inte väntar tills ditt ansikte torkar helt.
Ta nu några droppar arganolja och applicera försiktigt, massera den i ansiktet och nacken i cirkulär rörelse. Sätt måttligt tryck på fokusområden med rynkor, fläckar och fina linjer.
Låt Argan -oljan stanna i ansiktet och fokusområden i några minuter för att huden tar upp den. När du har avgjort, fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin.

Obs: Om du har en riktigt känslig hud eller är benägen att allergier är det tillrådligt att dabba och testa oljan på en liten del av din hud innan du applicerar den i ansiktet.
Hur lång tid tar det för arganolja att arbeta med akne?
För bättre resultat använder du Argan -olja två gånger om dagen. Om den används som anges, bör arganolja helt läka akne på cirka 21 dagar. I vissa fall kan det ta upp till två månader för att akneärren försvinner helt.
[Läs också: Hur man tar bort finnar på en dag]
[SC: MediaD]
Källa: Mountainbreezenaturals.com De bästa Argan Oil -märkena
1. Josie Maran
Källa: Amazon.com2. Ren marockon arganolja
Källa: Amazon.com3. Argandiva
Källa: Amazon.comargan olja för akne recensioner
Många regelbundna Argan -oljeanvändare har bekräftat dess effektivitet för akne -behandling. Bläddra igenom för att läsa sina recensioner (som läs på Amazon, makealley.com)
Få Josie Maran Argan Oil -användare delade följande recensioner på Amazon:
”Det har hjälpt min modeflugae Away [Acne ärr], jag brukade ha några runt mina kinder och du kan inte riktigt se dem längre. ”
“2 månader … med den här produkten. … hjälper mig med akne genom att minska frekvensen för att bryta ut. … Jag känner också att den här produkten hjälper mig att blekna ut akneärren efteråt och till och med börja långsamt bleka ut de äldre (det tar dock tid) ”.
“… Jag försökte detta [Josie Maran Argan Oil] och på 5 dagar har min hud förändrats helt!”
Recensioner för Pura d’Or Argan Oil som delad på Amazon:
”För det första fick konceptet att sätta olja i ansiktet mig krypa, men alla vittnesmål verkade som om det kan vara bra. Jag är i mitten av trettiotalet, men folk tror ständigt att jag är i tjugoårsåldern. Denna produkt fuktar och hydrerar ditt ansikte, men kommer inte att täppa till dina porer. I själva verket, när jag får en zit, verkar detta få det att försvinna snabbare … inga flera dagar med zits och stapla zit krämer på natten för att hoppas att de minskas nästa dag. Det här hjälper verkligen. Och mina porer är minimaliserade tillsammans med linjerna runt mina ögon och påsar under mina ögon är nästan obefintliga. ”
En riktig användare av Argan Diva bekräftar fördelarna med arganolja för hud:
”Stor kvalitet och det hjälper verkligen mitt ansikte att göra smidigt. Jag har riktigt torr hud och till och med linjerna nära ögonen var borta när jag satte oljan några gånger om dagen. Jag kan blanda med din fuktgivande lotion/BB -kräm/sminkbas etc. eller lägga en droppe på handflatan och applicera på ögonen och det fungerar verkligen för att göra fina linjer försvunnen. ”
Recensioner för ren Maroccon Argan -olja definierar tydligt att arganolja för akne benägen skine verkligen är den bästa tillgängliga behandlingen.
”Jag älskar absolut den här produkten! Lite bakgrund på min hud, jag har en kombination av huden mer lutande på den oljiga sidan och mycket känslig och akneprone. ”
”Min hud är akne benägen och fet och den första natten använde jag 1 spruta av produkten över hela mitt ansikte. Nästa dag när jag vaknade kändes mitt ansikte så mjukt. Denna produkt absorberas snabbt i din hud och den har bara gjort underverk för mig. Jag använder den här produkten varje natt innan jag lägger mig. Jag sprutar ibland en pump av oljan och blandar den med min fuktighetskräm på morgonen ibland ”.
”Jag använder detta som en nattfuktighetskräm efter rengöring och toning, och det har verkligen hjälpt till att hålla min hud klar och läka akne ärrbildning”.
Argan Oil vs Jojoba Oil för akne:
Täppande porer: Täppande porer får akne att förvärras. Medan jojobaolja orsakar mild igensättning, täpper inte arganolja.
Fettsyrakomposition: Fettsyrorna, främst oljesyra och linolsyra som finns i varje olja definierar deras effekt på huden. Högre dessa syrainnehåll, bättre oljan är för en akne benägen hud. Medan jojobaolja har 5 till 15 % oljesyra och 5 % linolsyra, har arganolja 45,6 % oljesyra och 34,6 % linolsyra.
Fuktande egenskaper: Arganolja har mer fuktgivande egenskaper jämfört med jojobaolja.

Därför sticker Argan Oil som en tydlig vinnare, särskilt för dem med torr hud.
Komplimentera din arganoljeakne -behandling med en hälsosam livsstil och regelbunden träning, för att uppnå en strålande och glödande hud på nolltid. Snacking på komplexa kolhydrater kan utlösa akne. Ökat blodsocker kan också vara orsaken till din uppfriskande akne. Undvik över konsumtion av nedanstående livsmedel för en snabbare läkning:
Vitt bröd
Bagel
Vitt ris
Grönsaker med högt stärkelseinnehåll, som potatos.
Potatis chips
Berikad förflutna

Källa: Vineveracosmetics.comas du kan se, Argan Oil for Hud är det bästa beslutet du kan fatta om din akne vägrar gå. Köp bara en liten flaska och se skillnaden. Din hud kommer verkligen att glöda Rangers FC Tröja och se så mycket bättre ut. Om du har lidit av akne under en mer längre tid föreslår vi att du konsulterar en hudläkare innan du använder arganolja för ansikte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *