category

En väderbeständig tote för arbete

2017 -uppdatering: Vi står fortfarande vid några av detta råd om hur man väderbeständig din arbets tote, men jag såg bara en mycket bättre lösning: en $ 20 handväska regnrock.
Är det möjligt att hitta en väderbeständig arbets tote – en snygg, kvalitetsväska för arbete som inte förstörs av dåligt väder? Hur kan du skydda din väska från elementen? Reader C undrar …
Kat, jag skulle vilja uppgradera min arbetstygväska till något speciellt men jag oroar mig för att ta hand om det när jag pendlar i regn och snö. Det bästa med min 20 -åriga vinyltot är att Yokohama F. Marinos Tröja det är oförstörbart, men det är också ganska illa. Jag skulle vilja ha något elegant men oroa dig för att vädret förstör det. tack för ditt råd.
Vi har pratat om att uppgradera till en Prada -väska (och uppgradera din väska i allmänhet), vad din tygväska säger om dig, hur du lättar din last, de bästa väskorna för pendling (och de bästa väskorna för intervjuer!) – men vi Har inte riktigt pratat om en väderbeständig arbets tote. Jag är nyfiken på att höra vad läsarna säger.

För mina 0,02 $ har jag ärligt talat inte orolig för mycket för vad vädret kommer att göra med mina väskor. Jag har en frisyrväska som jag antagligen gjorde väderbeständig, om minnet tjänar, men resten av mina väskor är läder eller belagda duk. Jag skulle inte lägga ner dem i slush – och om jag visste att vädret skulle bli särskilt usel skulle jag Fotboll Tröja förmodligen byta till en annan väska – men jag skulle bli förvånad om de inte håller upp om lite av Regn eller snö kom på dem. Om jag verkligen fastnade i en freak regnstorm, skulle jag försöka sätta påsen i en plastpåse, eller lägga den på min axel först och sedan sätta på min kappa. Eller, du vet, gör coat-over-shoulders sak som kändisar gör hela tiden (bild, med tillstånd av Popsugars Roundup.) Ett annat alternativ: Bär en ruana eller halsduk så att du kan drapera den (eller hej, din kappa ) över väskan.

Som sagt: Jag förstörde en väska en gång, och det gör mig fortfarande ledsen. Jag har länge beundrat varumärkets lätta, eleganta tygväskor – i mättade, roliga färger av ormskinn och läder. Jag bar den till en graviditetsrelaterad möte, vilket innebar att jag hade en flaska vatten där-och på något sätt lämnade jag flaskan med vatten lite öppen. Den dumpade över insidan av väskan, och nu har jag ett betydande vattenmärke runt basen på påsen och förstör den praktiskt taget. (Det är som den skräckfilmen: samtalet kommer inifrån huset.)
Så lektionen här: dra åt locken på dina vattenflaskor – men oroa dig inte för mycket för snö och regn.
Damer, vad tror du – gör du något speciellt för Real Sociedad Tröja att skydda dina väskor och totes från dåligt väder? Har du hittat en fantastisk väderbeständig arbets tote?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *