Uncategorized

Hur man bär hög midja byxor

Happy Monday! Hur ni alla hade en fantastisk helg. Idag är tillbaka till skolan för vissa skolor här i Maryland inklusive Nolan. Idag är Nolans första dag i PreK. Jag kan inte tro hur snabbt han växer. Kolla in min Instagram -berättelse för Back to School Moments med Nolan. Han var extatisk för att starta den nya klassen med alla sina vänner.
Börjar min vecka med stora ben med hög midja. Jag har befunnit mig lutande mot stora ben och hög midja byxor när hösten närmar sig. Längden, färgen och papperspåsen i midjan i denna byxor fångade min uppmärksamhet. Jag stylade den med en spets cami för en feminin känsla och datum utseende. Ett annat favorit sätt att bära byxor med hög midja är med grafiska tees som ses här/här eller med skördetopp som man ser här.
Vad jag har på mig:
Byxor (här, liknande här, mycket mer här/här) // cami nyc (här, liknande här/här) // skor (här) // väska (här) // lipstick “lady danger” (här) // Solglasögon (här, liknande här)

Handla mitt utseende

< >

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.

Du kan också njuta av:

Hur man ser elegant ut med stigbygel

Hur du fräschar din arbetsutrustning detta …

Hur man klär sig för en cocktailfest …

Fantastiska fynd under $ 100 att få nu

känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

förnamn

förnamn

förnamn

förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

e-postadress

e-postadress

e-postadress

e-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *