Uncategorized

Lululemons nya samling är på plats – bokstavligen

Det är drömmen, eller hur? Verkligen bekväm athleisure som ser polerad tillräckligt för att inte vara pyjamas. Jag gillar att vara bekväm, men jag vill inte se ut som om jag har gjort noll ansträngning. Det är en hög order, men Lululemon har alltid varit en mästare i vad jag kommer att ringa upp till uppskala drifttidskläder. Så när de har stora nyheter att dela är jag alla öron. Särskilt när det har att göra med (spoiler alert) balett!

Lululemonprinpal Dancer Hoodie

Lululemonprincipal dansare gyllene foderbh

Nyheterna: Lululemon arbetar tillsammans med engelska primära dansare Francesca Hayward från Royal Ballet (!!!!) på en ny samling av atletiska grunder som online samt andas elegant ansträngning. Det stämmer, balettinspirerad letar efter alla som vägrar att ge upp ungdomsdrömmen om perfekt typ och hårbullar med praktiskt taget inga lösa bitar. [*höjer handen*] Men om du har lagt märke till det kan balettinspirerad utrustning ofta känna lite frilly eller old-school, liksom det kanske bara är jag, men känns som en girly cupcake prinsessa inte exakt påverkar mig till Få en bra svett på. Det är därför jag älskar att bitarna i denna samling (och Francesca Hayward) tar en mer modern, utan krusiduller tillvägagångssätt till balett med djupa, humöriga nyanser samt atletiska silhuetter. Det är en inspirerad, allvarligt färskt handtag balettstil.

Lululemonprincipal dansare gyllene foder tätt

Lululemonprinpal dansare dansväska

Jag har alltid varit ett enormt fan av balett (för närvarande ser fram emot att gå till Abt Autumn Gala nästa vecka här i NYC!) Men jag är också en övergripande hängiven till Barre Technique -träningspass. Ingenting får mig i stridstyp såväl som tonad som en flue barre eller body 57 klass (jag gillar också ren barre såväl som många av barre -skjulklasserna på Equinox Place i staden). Det är därför jag förstod att denna samling inte skulle göra dig besviken när jag upptäckte exakt hur Francesca såväl som Lululemons designers verkligen satte dessa bitar på testet.

Nikeair zoom pegasus 35 springsko

Varje bit är skräddarsydd för den typ av omfattande rörelse som Francesca utför dagligen. Lululemons designers flög till och med till London för att titta på Francesca repetera och se till att varje artikel inte bara stod lika mycket som testet men på samma sätt som också förbättrade hennes fulla utbud av rörelse.
Medan jag uppenbarligen tar den huvudsakliga dansaren Golden Foding Tight och Principal Dancer Golden Foder BRALETTE för en snurr (#BalletJokes) omedelbart, är jag likaså lika upphetsad för min till-fro-träningspendling i Line’s DrawString Pant och French Terry Hoodie också. Verkligheten sägs, jag använde på samma sätt nyligen dessa leggings med stövlar över knä samt en bälte, överdimensionerad blazer till middag med flickvänner. Oavsett om du är ute dörren till din föredragna klass eller bara verkligen är på humör för att känna sig som en ballerina ett ögonblick (helt bra), pekar dig mot denna samling, stat.

Tiffany & Co.Tiffany Appeal Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *