Uncategorized

Skönhet onsdag: Tonade läppbalmar

Jag har ett ohälsosamt beroende av tonade läppbalmar, samt förutsatt att jag verkligen tenderar att jettonera mina tyngre läppstift under sommarmånaderna, trodde jag att det nu skulle vara en perfekt tid att runda upp Några av de olika tonade balsamerna som jag har provat, med bilder, färgrutor samt mer.
Jag har alltid upptäckt tonade läppbalmar för att vara fantastisk för en snabb såväl som enkel skönhetsrutin, från mina dagar som en stressad student, till en tids-svält advokat, till en hektisk mamma nu-de är i allmänhet ett nej -Mess -applikation, med en fuktgivande känsla, såväl som om du har tur, SPF att starta.
Detta är uppenbarligen inte en uttömmande undersökning, bara de olika produkterna som jag har köpt såväl som försökt och fortfarande har i min nuvarande samling. (Jag har på samma sätt haft Freshs sockerläppbehandling tidigare, men verkar inte ha det någon typ av mer – när man tittar på Sephora verkar det som om de har massor av nya färger, liksom de alla har SPF 15, Så jag kanske måste prova dem igen.)
Här är min rapport, jämför och kontrasterar dem alla med allas favorit: Clinique Black Honey …
#1. Mina läppar, nakna. Jag måste be om ursäkt i förväg för exakt hur mycket vi kommer att titta på mina läppar i det här publiceringen – det känns lite som den visuella motsvarigheten till att säga “orange orange orange orange” såväl som om igen. Nej, jag märkte aldrig exakt hur osymmetriska mina läppar var före heller.

Här är de tonade läppfläckarna som jag avrundar idag … Observera att jag har gjort absolut noll färgkorrigering på alla typer av dessa bilder. (Jag försökte – speciellt för fotot av papperet med färgrutorna – men varje gång jag eller någon annan gjorde färgkorrigeringen så att papperet kollade ut som vitt såg läppfärgfärgerna annorlunda ut … Så jag bestämde mig för att använda originalen.) Några anteckningar:

Kat’s Favorites: 2, 3, 4, 5 (förmodligen sedan färg ensam)
Mest fuktgivande (IMHO): 9, 10, 13
SPF: 7, 9 (och färskt)
Organisk: 4, 6, 10
De flesta variationer/färger att välja: 2, 4, 7, 10, 11, 12 (och färskt)

#2. Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm, Tru Luv 235, erbjuds på Drugstore.com för $ 4,99. Jag har två av dessa i Roundup sedan jag köpte den rosa (#12) efter att ha provat den på en modevecka, och sedan valde det lika bra för mig, men gillade känslan och doften tillräckligt som jag önskade att jag önskade För att prova ytterligare en färg från de 18 som erbjuds (!).

Jag gillar #235 (den som visas nedan), men den är extremt lätt – liksom färgen blir inte så mycket mörkare om det är skiktat. Detta är verkligen en “MLBB” -typ – mina läppar dock bättre. Som det visar sig har drugstore.com en kupong som låter dig spara $ 4 på två covergirl -läppprodukter – så om du ville prova dem kan det vara dags.
(Ooh, liksom de har en Jumbo Gloss Balm, som jag helt inte har provat men nu vill. – Någon som har någon typ av föredragna stickbalmar?)
{Uppdatering: Här är varför jag gillar Cliniques knubbiga läppbalsam …}

#3. Täck kvinnan Lipslicks, vilda. Jag har sjungit berömmen från denna tonade balsam tidigare – jag hoppas att den inte har avbrutits, men det verkar som om det är svårt att upptäcka just nu. (Jag måste ha köpt den i bulk för några år sedan; jag har tre eller fyra rör som ligger runt lägenheten!)
Du kan se varför detta är en av mina favoriter hela tiden (eftersom mina tonåringar, på allvar)-det är inte lika rosa, inte lika rött, bara en liten mörkare av dina läppar för mer definition.
Det går jämnt tillräckligt och lätt tillräckligt (färgen blir mörkare om du lager) som jag har kunnat applicera utan en spegel. Jämfört med de nyare Covergirl Lipslicks har de nyare en fruktigare, fräschare doft än den här, liksom en extremt liknande känsla.

{Uppdatering: Detta verkar ha avbrutits – inspektera denna dupe från Elf (och min recension!)}

#4. I själva verket till morötter färgläppbalsam, mjuk plommon, som erbjuds på internet på Amazon för $ 5,97. Jag i allmänhet som denna prisvärda, organiska linje (särskilt för graviditet hudvård), liksom denna balsam liknar de andra produkterna – den annonseras som 99% naturlig, fri från parabener, ftalater och SLS, utan någon typ av djurförsök.
Efter att ha tagit dessa bilder insåg jag att jag som denna tonade balsam mer än jag trodde att jag gjorde! Det är en fantastisk färg, liksom även om det är lite torrare än jag normalt gillar för en balsam, det är fortfarande fuktande. Det är inte klibbigt eller glänsande alls. Jag önskar att röret hade en lutning till det (det är bara platt) såväl som att det hade SPF, men annars är det bra.

#5. Clinique Black Honey, $ 15 på Sephora samt Nordström. Klassikern! Jag gillar att detta går på Extrenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *