Uncategorized

Glasses USA Review

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det här inlägget kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Min medfashionistas, notera att glasögon USA gav mig ett gratis par glasögon så jag kunde testa shoppingupplevelsen och dela min feedback med dig. Läs vidare för min uppriktiga glasögon USA-recension.

Förra gången jag gick till optometristen, dilde doktorn mina ögon och jag kunde inte se i timmar. (Hon sa, “Det kommer bara att vara bländar-y närbild, men du kommer fortfarande att kunna se och köra hem.”) Kanske är jag bara överskridande för dessa saker, men jag kunde inte fokusera alls på Något – och det gör det ganska utmanande att välja ut ett nytt, sött par ramar.

Utöver det kan köpa ramar på Optometrists kontor vara dyrt, även när du har visningstäckning som sparkar på $ 100 eller så för att täcka dina kostnader. Ändå, jag har fortfarande varit ovilliga att köpa receptbelagda ramar online. Jag blir nervös när jag måste översätta scribble på mitt recept, och figurera vad heck mitt PD-värde är. Och begå sedan till glasögon baserat på en produktbild? Yikes, låter som ett recept på katastrof.

Men det är 2017 trots allt, och tid att komma med programmet. Så jag gick med på att testa glasögon USA-shoppingprocessen och leverera min “newbie” feedback om hur det gick.

Den snabba läsningen

Jag älskar mina glasögonramar, och fann att shoppingupplevelsen är lätt och ganska roligt.

Glasögon USA

Stort urval av snygga ramar
Enkla sökfilter så att du snabbt kan spika ner de ramar som ska fungera för dig
Brett utbud av priser som passar alla budgetar
Du kan ladda upp ditt recept för att undvika inmatningsfel
Du kan “försöka” någon ram med din webbkamera
Du får dina glasögon på 1-2 veckor

Glasögon USA Nackdelar

Det är mycket som händer. När jag handlade platsen fanns det två separata rabattkoder och sedan ett annat “första gången” -köpare. Jag fick också en pop upp med ett annat erbjudande. Jag är inte en att klaga på för många sätt att spara, men om du gillar en distraktion-fri shoppingupplevelse, är det inte det.

Ramar Sök och urval

Glasögon USA bär mycket mer än 750 olika kvinnors ramar, inklusive 645 eller så att det fungerar som multifokaler och ca 350 som du kan beställa som receptbelagda solglasögon.

Jag bär progressiva bifokaler (ugh – jag hatar det sätt som låter), så jag började min sökning med det fullständiga urvalet av multifokaler. Därifrån använde jag sidofältets sökfilter för att begränsa mina alternativ.

Filtrera efter form

När du letar efter nya glasögon kan din ansiktsform vara den viktigaste aspekten för att hitta ett par du älskar. Jag har vad jag skulle kalla ett ovalt runda ansikte. När jag inte ler, är jag oval. När jag ler, är jag helt rund. Som barn skulle jag bli retad för att ha ett runt ansikte. Jag överträffade rundheten mestadels, men jag är fortfarande osäker på det! Därför kommer mitt första val för ramar alltid att vara vinklade eller kvadrerade av stilar.

Filtrera efter storlek

Glasses USA ger dig möjlighet att filtrera efter storlek, vilket är fördelaktigt om du vet vilken storlek du är. Jag gjorde inte, men jag följde webbplatsens instruktioner för att hitta min storlek från mina nuvarande ramar.

Du kan också filtrera dina alternativ med märke, rammätningar, material, färg och pris.

Försöker på dina glasögon

Jag skulle ha svårt att köpa glasögon med säkerhet utan att prova dem först. Glasögon USA löser detta med en virtuell provningsprocess. När du hittar en ram du gillar, klicka på knappen “Prova på” som visas i bilden nedan.

Därifrån kan du ladda upp en bild, importera en från Facebook eller använda din webbkamera för att ta en ny. Jag importerade en bild från Facebook och – Boom – hade en uppfattning om vad dessa glasögon ser ut på mig.

Jag “försökte” ramar från Glasses USA genom att importera en bild från Facebook.

När du är klar på en ram du gillar, är resten av beställningsprocessen ganska okomplicerad. Välj den typ av glasögon du behöver: Enkel vision, nära vision, progressiv, eller till och med receptfria falska glasögon. Ange sedan dina receptinformation. (Jag tog en bild av mitt recept och laddade upp det för att undvika datainmatningsproblem.) Slutligen leverera ditt PD-värde. Den här videon förklarar hur du får ditt PD-värde.

Och det är allt! På en vecka eller två har du dina glasögon.

Mina glasögon usa ramar

Jag valde Lester-ramarna i Blue / Gunmetal Gray för $ 89, (plus $ 139 eftersom min är progressiva). Här är en titt på dem. De är mycket lätta och subtila, som jag gillar. Vad tror du?

Totalt sett fann jag att det var ganska enkelt att få ett par ramar jag älskar från glasögon USA. Har du haft någon erfarenhet med GlasseSUSA.com? Dela i kommentarerna.Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *