Uncategorized

Vad du ska bära till en affärspresentation

Oavsett om du talar på en konferens eller gör en stor presentation på kontoret, behöver du en klänning i ditt arsenal med lite extra oomph för de arbetsdagar där du vill sticka ut från folkmassan.

Som ni kanske minns presenterade jag den här klänningen i våren / sommaren 2016 klänningsmemo som min favoritklänning för affärspresentationer. Med avslutade ärmar och en klassisk mantel silhuett är den perfekt för de flesta konservativa professionella miljöer (lätt att lägga till en svart kostymjacka om det är behovet), men ändå förhöjt tillräckligt för att sticka ut från din vardagliga arbetsstil.

Som diskuterats i mitt senaste inlägg om vad jag ska bära till ett klientmöte, är det bästa sättet att öka ante när det gäller konservativa arbetskläder att välja en klassisk silhuett (hålla fast vid längre hemlinjer och högre halsringningar) medan du har kul med färg och tryck inom dessa gränser. Resultatet kan vara slående och allt annat än “bla arbetskläder.”

Klänning: The Limited (30% rabatt!) | Skor: Jimmy Choo (liknande här) | Väska: Kate Spade New York | Halsband: Melinda Maria | Titta: Daniel Wellington | Örhängen: Mejuri | Läppar: Buxom (San Francisco)

Denna skönhet som jag bär idag kommer i petite och höga alternativ, är chockerande välgjorda och är på ett oförklarligt sätt under 100 dollar (WHAAA?!). Jag har också rundat många fler av mina favoritklänningar perfekta för arbetspresentationer nedan!

Föregående artikel

1 av 25

nästa artikel

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *