category

Trådlös X Bucketfeet – En match gjord i Shoe Heaven!

Trådlös X Bucketfeet
Kanske är det första gången du hör om Bucketfeet. Därför, innan jag kommer till de faktiska nyheterna, låt mig berätta några saker om dem.
Bucketfeet påverkades av en ostlik men meningsfull gest mellan två vänner:
„Medgrundare Raaja Nemani samt Aaron Firestein nöjd med möjligheten när han var frivillig i Argentina. Aaron var en konstnär från Berkeley, CA som bodde i Buenos Aires samt Raaja tog ett år för att ryggsäck runt om i världen. Innan Raaja lämnade Argentina gav Aaron honom ett par handdesignade skor påverkade av stadsblocken i Buenos Aires. ”
Raajas skor var staden i staden i hans världsresa. Så de två killarna gick samman såväl som etablerade hinkar 2011. Nu erbjuder det de mest originella konstnärsdesignade skorna i världen.
Nu, efter att ha checkat ut titeln på denna publicera förstår du vart detta går. Du kan ha ett antagande såväl som möjligheter är att du har rätt!
Bucketfeet kommer att slås samman med trådlöst! De går hela vägen.
BucketFeet Support Artister samt erbjuder dem en plattform för att erbjuda stilar på skor. Det är vad trådlöst gör sedan dag ett med kläder och tillbehör. Det var bara naturligt att se facket mellan dessa två. I slutändan betyder detta en ny mängd konstnärer, en ny variation av produkter för konstnärer att stilar på såväl som valen för kunder att få personliga skor är så spännande!
För att göra skiftet smidigare kommer de två märkena att smälta samman, med trådlösa introduktion av skostilarnas svårigheter samt integrera skor i såväl trådlösa som konstnärsbutiker.
Detta är faktiskt “att göra fantastiskt tillsammans”!
För de kommande helgdagarna kommer BucketFeet -webbplatsen att köra starkt såväl som jag motiverar dig att åka dit nu samt handla den senaste trådlösa samlingen, särskilt Halloween -teman. Om du har ditt öga på något speciellt, få det för 30% rabatt med koden YAYBFTH9138. Koden slutar 30 oktober (tyvärr för amerikanska beställningar).
Det här är fantastiska nyheter såväl som jag inte kan vänta med att se alla innovativa ansträngningar som ligger i grannskapet som ligger till grund för denna nya produkt!
Grattis till båda parter!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *