Uncategorized

Spring Fashion Boot Camp: Exakt hur man blandar utskrifter

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

När jag var en liten kille som växte upp i hjärtat av mode, Milwaukee, skulle jag ha starka debatter med min kära mamma om mina morgon sartorialval. Liksom de flesta 5-åringar ville jag ha på sig vad jag ville ha på sig, färgregler och tryckkoordination är fördömd.

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Fashion-framåt tio, tjugo, (okej, låt oss bara ange mycket) år till våren 2012, vilket handlar om utskriften. Och precis när du trodde att du hade hela utskriftsspelet, kastar de dig ännu en mode curveball.

Du måste nu blanda dem.

Om de trodde på att blanda dina polka prickar med dina floraler sätter rädslan för livet i din garderob, är det inte. I detta boot läger lär vi dig exakt hur man blandar upp den här våren, oavsett om du är nybörjare eller ett proffs.

Freshmen: Blanda svart och vita utskrifter

Det allra första steget att få ditt blandningsspel på är att börja med blanda svart och vita utskrifter. Vi börjar med grundläggande svart och vitt tryck, mot att börja med en mer färg som en röd eller blå, eftersom 99% av oss kan komma överens om vad som är svart och vad som är vitt. Min röda kan dock vara din rosa och vice versa. I räntan att hålla det enkelt börjar vi med vanlig ole svart och vit.

Blanda svart och vita utskrifter, medan Stark, tar inte så mycket skicklighet som att säga, blanda en violett tryckt topp med en ljus orange byxa. Allt du behöver tänka på är att hålla dina kläder bitar i exakt samma material hushåll (bomull plus bomull, rayon plus rayon) samt se till att svarta såväl som vita match (mot parning en vitvit med en ljus vit). Du vill också prova djärdiga mönsterkombinationer (som den som visas ovan), snarare än mindre utskrifter

Intuitivt, du tror sannolikt “hej, borde jag inte börja med att blanda lite utskrifter?” såväl som mitt svar på dig skulle vara “nej, ignorera din intuition.” Här är varför. Lite utskrifter är lika lite för människor att märka att du gör det avsiktligt. Du vill att det inte finns någon oro på den här nivån att du blandar den på funktion såväl som inte eftersom du har förlorat kontakten med mode verklighet.

Sophomore: Blanda färgade utskrifter

Källa: Style.com

När du har fått grunderna för att blanda svarta såväl som vita utskrifter, har du ett brett förståelse av vikten av att vistas i exakt samma materialfamilj, såväl som har slitit utblicket några gånger till utmärkt applåder, då är du ” Är beredd att flytta till att blanda utskrifter (annat än svart såväl som vit) som är i exakt samma färgfamilj.

Du vill leta efter utskrifter som är exakt samma i form av skala (vilket betyder att trycket ska vara runt exakt samma storlek) samt har färger som är extremt nära varandra (kända som analoga färger) på färghjulet.

Junior: Blanda utskrifter av olika vågar

På denna nivå kommer du att blanda utskrifter som överensstämmer med färgreglerna (förklaras ovan) eller är exakt samma färger, dock av olika skalor. Färg, igen, kommer att bli extremt viktig här. Du vill se till att de färger du blandar är antingen A, exakt samma exakt färg eller B, direkt över varandra på färghjulet.

Så, ange att du har en lime kjol (färg # 30 från färghjulet). Försök blanda det med en ljusrosa (färg # 12). Men på den här nivån, du vill inte blanda en färg som ligger alldeles intill din färg men inte just de same.In fråga om omfattning, varhelst du sätter större tryck (eller tryck med mest kontrast), att är där ögat kommer att resa. Men, liksom det är en nyckel ”men” om större tryck bärs på den nedre halvan av kroppen samt är relativt konsekvent, det kan ge välbehövlig skydd för alla typer av ”problem” områden. endast i ovanliga fall (som en omfattande, lång kjol) inte ha mindre tryck på den nedre halvan av kroppen arbete. Det är sedan större tryck på toppen tenderar att göra din övre halvan ser stor i jämförelse med resten av kroppen.

Senior: Blandning It All Up

Låt mig först säga, grattis. Du är nu i rarified mode tier människor som kan plocka till synes ovidkommande utskrifter för att producera en övergripande utseende. nu kan du leka med skala samt olika typer av tyger. De viktigaste reglerna gäller fortfarande, men du kan översätta dem i ditt eget unika sätt, till exempel att blanda tre eller flera utskrifter tillsammans i en look.

Vad tror du blandningstryck Trend?

Vänligen lämna detta områdeTomtget budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *