Uncategorized

Fungerar kemiska skal? Vanliga frågor svarade på med allt du behövde veta

innan din hudläkare eller hudspecialistsvar gör kemiska peeling fungerar, de vill att du skulle vara mycket förnuftig med dina förväntningar. Kemiska skal skulle inte minska blodkärlen på huden eller bleka kapillärerna bort. Vad de inte också skulle göra är att ta bort ökad ärrbildning till exempel Everton FC Tröja kelloider och syringomor. Om du trodde att kemisk skalning var en ansiktslyftning, hade du fel och för att svara på din fråga fungerar kemiska Valencia Tröja skal, skulle vi säga ja det gör det. Kemiska skal hjälper till att ta bort ojämlika hudtoner, även ut hudskadorna som görs av de skadliga UV -strålarna i solen och ger en yngre och mycket livlig look också på huden. Vi hoppas att en del av frågan om gör kemiska skal som arbete besvaras.
[Läs också: Allt du ville veta om kemiska skal]

Typer av kemiska skal
Det finns inget fast antal typer av kemiska skal tillgängliga på marknaden i dag. Och det finns massor av kombinationer att välja och använda också, var och en till Wales herrlandslag i fotboll Tröja en hudtyp som är bäst lämpad. Vad man behöver kontrollera med specialisten handlar om skalets styrka. Från ytliga till medeldjupade skal finns det starkare syror för specifika hudvårdsbehov. Dessutom anpassas kemiska skal också för ett tillfälle. En brudkemisk skal skulle vara mycket annorlunda än en daglig arbetsskal; Styrka och koncentration av syrorna är viktiga.
Källa: Pinterest.COMBENEFITS AV KEMISKA PEELL
Minskar akne
Minskar hyperpigmenteringen
Minskar fina linjer
Minskar rynkor
Minskar garvningseffekter

Källa: SheKnows.comtips att tänka på
När du väljer en process från de olika typerna av tillgängliga kemiska skal, bör du bara kontakta en expert för samma sak. Inte bara någon hälsoklubbsexpert eller en kosmetolog, utan någon som har varit en estetiker för hud i minst ett decennium och med vittnesmål från klienter i branschen för att bevisa sin mettle.
Källa: Repechage.comFor akne benägen hud
För dem som har akneproblem eller akne benägen hud, skulle det vara bäst att använda kemiska skalfördelar som har beta-hydroxisyror i den. Sådana kemiska skalprocesser hjälper till att minska inflammation eftersom närvaron av salicylsyror i den har egenskaper mycket på samma linjer med aspirin, vilket minskar inflammation. Salicylsyra är också oljelöslig och eftersom fet hud har massor av olja att hantera, bör akne och fet hud använda kemiska skalbehandlingar som har denna ingrediens i dem.

Källa: Lightsculpt.co.zafor torr hud
Fördelarna med kemiska skal kan också greppas över torra hudtoner, eftersom hydroxylsyrorna i dem är skonsamma och fungerar bäst utan allergiska reaktioner.
Källa: Castneknockcosmetics.Ieafter Care
De kemiska skalen som används för att bli lättare eller eliminera rynkor och linjer, skulle vara annorlunda från en kropp till nästa. Efter vård är därför ett måste, med hjälp av en måttlig lotion och en rengöringsmedel, dagligen.

[Läs också: Post Peel -behandling]
Håll dig borta från produkter som har alfa -hydroxylsyror, C -vitamin och retinol i dem. Använd snarare tråkiga produkter för veckan efter att den kemiska skalet har gjorts. När du går ut och även om det inte är soligt, bär alltid solskyddslotion, vilket hjälper till att skydda huden från de dolda skadliga UV -strålarna i solen på en molnig morgon.

Källa: pinterest.comside påverkar om några
Vi skulle uppmuntra dig att läsa mer om de kemiska skalförmånerna och att höra från riktiga män och kvinnor som har använt processen för att se yngre, ljusare och livlig ut. Det skulle återigen bero från en person till nästa på hur kemiska skal fungerar, och även på talangerna för den expert som valts för processen.
[Läs också: sätt att använda orange skal för hud]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *